Medikro Roadshow - spirometriakoulutus

Paineet oman ammatillisen kasvun kehittämiseksi lisääntyvät jatkuvasti. Myös laitteet kehittyvät ja muuttuvat nopealla tahdilla. Suomessa terveydenhuollon ammatillinen täydennyskoulutus on korkeatasoista ja monialaista. Sen tavoitteena on ajantasaistaa ja kehittää työelämän osaamista. Koulutuksen tarjonnassa tavoitteena on reagoida nopeasti työelämässä tapahtuviin muutoksiin, uuden osaamisen vaatimuksiin sekä tulevaisuuden haasteisiin. 

Medikro on jo yli 40 vuoden ajan toimittanut laadukkaita tuotteita ja palveluita terveydenhuollon ammattilaisille ja yhteistyökumppaneille. Medikron spirometreillä tehdään vuosittain yli kolme miljoonaa spirometriatutkimusta! Olemme huomanneet, että spirometriasuositusten muuttuminen ja osaavan henkilökunnan vaihtuvuus lisäävät tarvetta laitevalmistajien tarjoamalle tuotekoulutukselle. 

Medikro RoadShow on noin kolmen tunnin mittainen käytännönläheinen käytönopastus Medikron tuotteisiin. Koulutuksen kohderyhmänä ovat Medikron spirometreillä tutkimuksia tekevät henkilöt, kuten esim. astmahoitajat, yksityisten lääkärikeskusten ja laboratorioiden henkilöstö, työterveyshuollon henkilöstö, tutkimusprojektien työntekijät, laatuvastaavat jne. Koulutus tarjoaa lisäksi tietoa muista Medikron tuotteista, ohjelmapäivityksistä ja -laajennuksista, huolloista sekä tukipalveluista. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistuja hallitsee tavallisten spirometriatutkimusten suorittamisen Medikron spirometreillä suomalaisten suositusten mukaisesti.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa maksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Tilausvahvistus toimitetaan ilmoittautumisen jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lasku lähetetään myöhemmin asiakasrekisteriimme merkittyyn yrityksen laskutusosoitteeseen. Linkki koulutusmateriaaleihin lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen sulkeuduttua (n. 1 vko ennen koulutuspäivää). Muista tarkistaa roskapostikansio, mikäli viestiä ei ala kuulumaan ajallaan!


Medikro RoadShow - 18.10.2019 Kajaani
-
55,00 € (sis. ALV 0%)
Koulutus on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi! Ilmoittautuneita on informoitu asiasta sähköpostitse.
Koulutus on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi! Ilmoittautuneita on informoitu asiasta sähköpostitse.